Сріблясті водоспади в Шешорах

 

Значну увагу привертають до себе шешорські водоспади. Їх ще називають сріблястими, тому що на сонці краплі води ніби виблискують сріблом. Сріблясті водоспади в Шешорах складаються з двох Гуків: Великого і Малого. Вони течуть на річці Пістинька в самому центрі села паралельно один до одного. Їхня висота ‒ 5 і 3 метри відповідно. Влітку, коли погода в Шешорах тішить теплотою, вода тут прогрівається до приємних 25 градусів, а тому біля сріблястих водоспадів завжди велелюдно.

Шешори взимку

Зимовий відпочинок в Шешорах також заслуговує особливої уваги. В холодну пору року шешорські водоспади стають надзвичайно красивими. Вода, що замерзає від сильних морозів, створює дивакуваті льодові скульптури.

Зимова атракція, яку пропонують Шешори ‒ це лижний курорт. Тут обладнаний бугельний витяг довжиною 800 метрів, а поряд працює пункт прокату гірськолижного спорядження. Окрім лиж та сноубордів, Вам запропонують сани, снігохід та навіть кінську упряжку. Комплекс знаходиться на території національного парку «Гуцульщина», що розташований неподалік від самих Шешор. До послуг гостей три траси середнього рівня складності, перепад висоти тут становить 150 метрів, а деякі спуски сягають довжини 1500 метрів.

 

You may also like

Leave a Reply